Orange Grove from the Guildhall, Bath 1895

Orange Grove from the Guildhall, Bath 1895
3 2 c m
actual image size: 32cm x 24cm


A view of the south side of Orange Grove, before the 1895-7 renovation by Charles Davis which saw the addition of bargeboards to the gables and shell hoods to the windows. In the foreground, scaffolding poles are visible which show that this photograph was taken from the top of the southern extension to the Guildhall, completed in 1895, as it was being built. See Image Ref. 15248 for a detailed view.

Image Details

Image Reference
Collection Reference
M9 / 227
Original Width (mm)
Original Height (mm)
Collection Location
Bath Central Library

© This image is not to be copied or published without permission

buy a print

Select size
Select finish
How many prints?

buy a framed print

buy a canvas

buy a framed canvas